بیماری پروانه ای ایران - An Overview
بیماری پروانه ای ایران - An Overview
Blog Article
پوست شکننده که به راحتی تاول میزند، به خصوص در دست و پا
در صورتی که روی پوست تاولهای مشاهده کردید که قبلاً آنها را ندیده بودید، باید هرچه سریعتر به پزشک متخصص مراجعه نمایید.
با به وجود آمدن تاولها در دهان غذا خوردن مشکل میشود و در نتیجه کم خونی و سوء تغذیه را در فرد به وجود میآورد.
بیماری پروانهای ارثی یک اختلال ژنتیکی است که مشخصه واضح آن وجود پوستی شکننده است، هر گونه تروما و آسیب وارده به پوست کودک یا فرد مبتلا به این بیماری، صرفنظر از میزان شدت، منجر به پارگی یا تاول میشود.
این نوع ممکن است سخت باشد، با تاول هایی که در نوزادی شروع می شوند. یک نوزاد با این مشکل ممکن است فریادهای بدی بزند.
نوع اکتسابی این بیماری در بزرگسالی بروز میکند و بیشتر در بیماریهای خودایمنی دیده میشود. بروز و ظهور این بیماری سن خاصی ندارد و در هر سنی ممکن است ایجاد شود.
در مورد درمان های گیاهی برای دل درد کودکان مراقب باشید. گرچه برخی استفاده از بابونه و رازیانه را پیشنهاد میکنند، اما طبق علوم تجربی پزشکی، این گیاهان تاثیر چندانی در رفع دل درد کودکان ندارند.
بیماری پروانهای هیچ درمانی ندارد، هرچند ممکن است افراد مبتلا به شکلهای خفیف با افزایش سن بهبود پیدا کنند و هدف از اقدامات درمانی بهبود تاولها و پیشگیری از ایجاد تاولهای جدید است.
ممکنه نارسایی های دیگر یا حتی انسداد روده باشه و بسیار مهم است که خیلی سریعتر متوجه آن بشید و اقدامات لازم رو پزشک انجام بده.
سپسیس: زمانی که باکتریها از ناحیه آلوده وارد جریان خون شوند و در سرتاسر بدن گسترش یابند، سپسیس نامیده میشود که یک شرایط به سرعت پیشرونده و با ایجاد شوک و نارسایی در اندامها، تهدید کننده زندگی فرد خواهد بود.
همچنین داروی گریپ واتر یا گریپ میکسچر را در صورتی که دکتر تجویز نکرده مصرف نکنید.
مرگ: نوزادانی که دارای فرم شدید بیماری پروانهای هستند، در معرض خطر site web ابتلا به عفونتها و از دست دادن مایعات بدن به دلیل گسترش تاولها هستند و سایر نوزادانی که زنده میمانند، به دلیل ایجاد تاول در خوردن و تنفس دچار اختلال میشوند و بسیاری از این نوزادان در دوران کودکی میمیرند.
چربیها با وجود آن که فیبر ندارند، اما با لیز کردن دیواره رودهها به دفع بهتر مواد غذایی کمک میکنند. بیشتر میوههایی که طبع سردی دارند به شرط آن که بخوبی رسیده باشند، ملین هستند.
منطقه ای که در آن لایه ها دیده می شوند، غشای زیرین نامیده می شود. انواع مختلفی از بیماری پروانه ای به طور گسترده توسط این لایه که تاول ها شکل می گیرند، تعریف می شود.